2016. október 21. - Orsolya és Orsika napja.

Keresés eredménye a(z) Egyéb személyi szolgáltatás tevékenységre   (882 találat)

1  ...  85 86 87 88 89

Rádzsa Jóga online

Székhely: ,
Telephely:

Telefon:
Fax:
Mobilszám:

E-mail:bktunde@gmail.com
Weboldal:

Tevékenység:Egyéb személyi szolgáltatás, Oktatás
Szolgáltatás:Mns egyéb személyi szolgáltatás, Oktatást kiegészítő tevékenység
Márkák:
Keresőszavak:
online rádzsa jóga oktatás, meditáció, jógakurzus, jógatanfolyam, szellemi jóga képzés online módon, jóga oktatás révén történő személyiség fejlesztés, ismerd meg jobban önmagad, rádzsa jóga tanfolyam, szellemi jóga oktatás, békével való feltöltődés módszere ...
Az élet minőségét a gondolatok minősége teremti meg,
tanuld meg online beszélgetések formájában, hogyan tudsz önmagad uralkodójává válni.

M E G H Í V Ó
A Rádzsa jóga alapjait bemutató képzésre

Kevés az időd? Annyira elfoglalt vagy, hogy bár szeretnél önmagad fejlesztésére időt szánni, de ez eddig még nem fért bele az életedbe időhiány miatt?
Szeretnél megtanulni meditálni?
Szeretnél napi szinten feltöltődni energiával, és akár munka közben is regenerálódni?
Szeretnél minél hatékonyabb, eredményesebb, sikeres életet élni, melyben elégedett vagy?
Szeretnéd, ha lényed békés-, ha kapcsolataid örömteliek, boldogságot hozóak lennének?
Szeretnél minél hatékonyabb, eredményesebb, sikeres életet élni?

A lélek állapota mindenre kihat: a test egészségére, az emberi és minden egyéb kapcsolatra
Ha ennek az érdekében tenni akarsz valamit önmagadért, akkor jelentkezz, mert ingyenes Rádzsa jóga foglalkozásokat indítunk online lehetőséggel.

A közeljövőben -újdonságként- interneten keresztül, online részvétellel a rádzsa jóga alapjait bemutató foglalkozásokat indítunk, melyekre bárki jelentkezhet,
Ilyen módon -megtakarítva az utazás fáradalmait, költségét, idejét- otthonodból kapcsolódhatsz programunkhoz: hétvégeken délelőtti-, hétköznapokon délelőtti és esti időszakokban. Egy egy foglalkozás időtartama másfél óra.

A jelentkezéseket teljes név, e-mail cím, telefonszám feltüntetésével, a szóba jöhető összes megfelelő időszak megjelölésével szíveskedjetek elküldeni a következő e-mail címre:

bktunde@gmail.com Dr. Dóra Eörsné, Nagy Tünde

Bátran írjátok meg kérdéseiteket, mert örömmel válaszolunk.

Sőt, amennyiben úgy gondoljátok, hogy ezt a lehetőséget meg kívánjátok osztani családtagotokkal, barátaitokkal, ismerőseitekkel, kérlek, továbbítsátok ezt az információt számukra.

A rádzsa jóga nem fizikai gyakorlatok végzését jelenti, hanem szellemi jóga, mely során egyre mélyebben megismerjük önmagunkat, a világot, melyben élünk, annak fő működési szabályaival, törvényszerűségeivel együtt. Mindezek természetesen hatással vannak ránk sőt meghatározzák azt, hogy milyenek a kapcsolataink mi okozza azt, ha nem vagyunk békések, elégedettek, boldogok, és, hogy miért nem tudunk másokat is hozzásegíteni mindehhez. Hogyan tudunk változtatni ezen?
A foglalkozások során megtanulható, melyek az örökké érvényes szellemi minőségek, erények, erők, melyek egyre pontosabb megértése és mindennapi életünkben történő alkalmazása révén jelentős, pozitív irányú változás következhet be életünk minősége terén.
Reméljük, sikerült felkelteni érdeklődéseteket, figyelmeteket ezzel a kis, érintőleges ismertetőnkkel.
Szeretettel várjuk tehát jelentkezéseteket ezekre a foglalkozásokra.

Simon's Wedding Art Kft Esküvőszervezés

Székhely:1033 Budapest, • térkép
Telephely:1033 Budapest, Miklós utca15

Telefon:
Fax:
Mobilszám:+36-70-434-7015

E-mail:info@simonsweddingart.hu
Weboldal:simonsweddingart.hu www.facebook.com/simonsweddingsart

Tevékenység:Egyéb személyi szolgáltatás, Vendéglátás
Szolgáltatás:Fodrászat, szépségápolás, Mns egyéb személyi szolgáltatás, Egyéb vendéglátás
Márkák:
Keresőszavak:
III.kerület esküvői szalon, III.kerület menyasszonyi frizura, III.kerület esküvőszervezés, III.kerület alinone esküvő, III.kerület pedikűr, III.kerület legjobb fodrász, III.kerület menyasszonyi ruha, III.kerület menyasszonyi smink, III.kerület menyasszonyi csokor, III.kerület esküvői dekoráció ...
Olyan összetett szolgáltató ház vagyunk e témakörben, mely egy kézből nyújt segítséget a szervezésben és nem hagy elveszni titeket a sok szolgáltató között! Teljes körű esküvőszervezést nyújtunk A-tól Z-ig, ahol egy szolgáltató biztosítja, hogy házon belül készen kapd a nagy napot.
Szeretettel várunk a szépségszalonunkba, ahol kedvedre és igényeid szerint készítjük el a portfóliódat. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a fotózás élményét, akár bronz, ezüst vagy arany lakodalmasok részére is.

1  ...  85 86 87 88 89