2023. december 10. - Judit és Loretta napja.
gyorskeresés

Keresés eredménye a(z) Italgyártás tevékenységre   (4 találat)

2x2 Szervezési és Kereskedelmi Kft.

Székhely: 1222 Budapest , Kas u. 1. , • térkép
Telephely:

Telefon:(+36) 1/424-5721
(+36) 1/424-5723
Fax:(+36) 1/424-5214
Mobilszám:

E-mail:bartha2x@enternet.hu
Weboldal:

Tevékenység:Italgyártás
Szolgáltatás:Italszolgáltatás
Márkák:
Keresőszavak:szeszesitalok, alkoholok, nagykereskedelem, import - export,

Balogh Pincészet Pécsely Balatonfüred-Csopaki Borvidék

Székhely:8230 Balatonfüred, • térkép
Telephely:8245 Pécsely, Nyáló-hegy Pincesor

Telefon:
Fax:
Mobilszám:+36-70-371-9436

E-mail:info@baloghpinceszet.hu
Weboldal:www.baloghpinceszet.hu

Tevékenység:Italgyártás
Szolgáltatás:Szőlőbor termelése, Ital-kiskereskedelem, Ital nagykereskedelme
Márkák:
Keresőszavak:
állófogadás Balatonfüred, állófogadás lebonyolítás Balatonfüred, bankett Balatonfüred, bankett lebonyolítás Balatonfüred, baráti összejövetel Balatonfüred, baráti rendezvény Balatonfüred, baráti találkozó Balatonfüred, borkóstoló Balatonfüred, borkóstoló program Balatonfüred, céges rendezvény Balatonfüred ...
A szőlőterületeink a Balaton-felvidéken a Balatonfüredi-Csopaki borvidékhez tartoznak. Ez a borvidék jellemzően a fehérbort adó szőlőiről híres, de már nagyon szép vörösborok is kikerültek a borvidékről, illetve a pincészetünkből is.
Amennyire lehet megpróbálunk a pincészet számára tökéletes alapanyagot biztosítani a saját szőlőinkből. A pincészetben szerepet kap a "régi" és az "új", ami azt jelenti, hogy a hagyományost és az új technikákat is alkalmazva kapjuk azt a végeredményt, amit a szőlő és a borász együttesen alkotnak.
A szüret során törekszünk a szőlő kíméletes leszedésére, valamint a mihamarabbi feldolgozására. Ebben nagy segítség a területek koncentráltsága, valamint a folyamatosan fejlesztés alatt álló géppark.

Az elkészült borokat magunk palackozzuk 750 ml-es és 1500 ml-es üvegekbe, amelyeknek zömét vendéglátó helyeknek értékesítjük illetve kis részét a pincétől vásárolják meg a fogyasztók.
Borkóstolási lehetőséget biztosítunk az érdeklődő vendégek számára, előre egyeztetett időpontban.
Zárt térben 15-18 főt, fedett teraszunkon 30-40 főt tudunk egyszerre kóstoltatni.
Borkóstoló mellé fatányéros (sonka, kolbász, szalonna, sajt, gyümölcs) hidegtálak is kérhetők.

Horváth Pince.

Székhely: 8265.Hegymagas,Szent Győrgy -hegy, • térkép
Telephely:

Telefon:+36 87 413 022
+36 87 709 796
Fax:+36 87 413 022
Mobilszám:+36 30 226 8412

E-mail:szentgyorgyhegy@horvathpince.hu
Weboldal:www.horvathpince.hu

Tevékenység:Italgyártás
Szolgáltatás:Szőlőbor termelése
Márkák:
Keresőszavak:borász, borászat, borbemutató, borbemutató szervezés, borcsalád, borkülönlegesség, bor programajánló, bortermelés, borászat,

Szentimrei Szikvíz

Székhely:6223 Soltszentimre, • térkép
Telephely:6223 Soltszentimre, Szent Imre utca 66.

Telefon:+36-78-445-033
Fax:
Mobilszám:+36-20-953-8501

E-mail:info@szentimreiviz.hu szentimreiviz2@gmail.com
Weboldal:szentimreiviz.hu/

Tevékenység:Italgyártás
Szolgáltatás:Ital-kiskereskedelem, Ital nagykereskedelme
Márkák:
Keresőszavak:
ballonos víz kiszállítása Bács-Kiskun megye, szikvízgyártás Bács-Kiskun megye, szikvíz gyártása Bács-Kiskun megye, forrásvíz palackozása Bács-Kiskun megye, nagytisztaságú víz Bács-Kiskun megye, természetes víz Bács-Kiskun megye, szénsavmentes ivóvíz Bács-Kiskun megye, kíváló minőségű szódavíz Bács-Kiskun megye, frissítő üdítő Bács-Kiskun megye, szódavíz Bács-Kiskun megye ...
A Szentimrei szódavíz nagytisztaságú természetes ivóvízből készül, melyet mélyfúrású kútból nyerünk és a legkorszerűbb kapilláris ultraszűrési technológiával tisztinunk meg. Az ultraszűrő berendezés 0,01 mikron méretig kiszűri a vízből a szerves és szervetlen makromolekulákat, de a szervezet számára értékes ásványi sókat, mikro- és makroelemeket a vízben hagyja. Az ily módon tisztított ivóvíz egészség (szaturálás utáni szódavíz) mindenki számára korlátlanul fogyasztható. A szentimrei szikvízüzem 10 éve működik, főtevékenységi köre a szikvíz gyártása és forrásvíz palackozása. Soltszentimre 30-40 km-es körzetében számos élelmiszerboltban, üzemben és vendéglátó helyen forgalmazzuk termékeinket. Kínálatunkban megtalálható az 1 és 2 literes szikvíz, 5-, 11- és 19 literes ballonos víz. A vizet saját tulajdonú mélyfúrású kútunkból nyerjük, melyet vastalanítunk és a legkorszerűbb kapilláris szűrési technolgiával tisztítunk meg.
A szikvíz egészséges, frissít és szomjat olt.
Az ily módon előállított víz és szikvíz mindenki számára korlátlanul fogyasztható, egészséges táplálkozásban nélkülözhetetlenül fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz, amelyeket az emberi szervezet könnyen feldolgoz.