2023. december 10. - Judit és Loretta napja.
gyorskeresés

Keresés eredménye a(z) Kölcsönzés, operatív lízing tevékenységre   (3 találat)

Gyarmax - Teher Kft.

Székhely:1105 Budapest, Bánya u. 37 • térkép
Telephely:1105 Budapest, Bánya u. 37

Telefon:+36 1 261-60-71
+36 1 431-02-79
Fax:+36 1 261-60-71
Mobilszám:+36 70 248-11-60
+36 20 582-33-21

E-mail: gyarmax@gmail.com
Weboldal:www.gyarmax.hu

Tevékenység:Kölcsönzés, operatív lízing
Szolgáltatás:
Márkák:
Keresőszavak:konténer, konténer szállítás, konténer rendelés, konténeres sittszállítás,

Limusin-Cars Kft

Székhely:1195 Budapest, Hofherr Aladár u. 3-15. • térkép
Telephely:1195 Budapest, Hofherr Aladár u. 3-15.

Telefon:
Fax:
Mobilszám:+36-70 557 8070
+36-70 600 4949

E-mail:limusincars@freemail.hu
Weboldal:www.limusincars.hu

Tevékenység:Kölcsönzés, operatív lízing
Szolgáltatás:Személygépjármű kölcsönzése
Márkák:
Keresőszavak:luxusautók bérbeadása, limuzinbérlés, autóbérlés, buszbérlés, születésnapra luxusautók, esküvőre luxusautók, autókölcsönzés,
Cégünk a Limusincars Kft kifejezetten limuzinok és luxusautók bérbeadására szakosodott.
Folyamatosan bővülő autóparkunk más partnerek kínálatával kiegészítve, minden felsőkategóriás autóhoz kapcsolódó igényeknek eleget tud tenni.
Legyen az egy születésnapi rendezvény, egy üzleti út, vagy akár esküvő, nálunk egészen biztosan talál árban és típusban megfelelő limuzint.
Megújult honlapunkon részletes tájékoztatást adunk árainkról, sofőr és egyéb szolgáltatásainkról, aktuális autóparkunkról. Több, a limuzin bérlés és autókölcsönzés területén tevékenykedő partnerünkkel összefogva, már a különlegesebb igényeknek is eleget tudunk tenni. Célunk, hogy a hazai piaci viszonyokat mérlegelve teremtsünk egyensúlyt mind az árak, mind pedig a minőség tekintetében, megteremtve ezzel az igazán költség-hatékony és megbízható szolgáltatás alapjait. Árképzésünk épp ezért mindenki számára elérhetővé teszi, hogy egy-egy jeles alkalommal meglephesse magát, vagy szeretteit egy csodálatos és feledhetetlen élménnyel.
Kérjük, hogy weblapunk megtekintése után hívja non-stop ügyfélszolgálatunkat és kérje személyre és alkalomra szabott árajánlatunkat.

Next Auto Kft.

Székhely:8229 Csopak, Homokbánya utca 31 • térkép
Telephely:1195 Budapest , Üllői út 309

Telefon:+361/358-0001
Fax:+361/358-0000
Mobilszám:+3630/565-0003

E-mail:info@nextauto.hu
Weboldal:www.nextauto.hu

Tevékenység:Kölcsönzés, operatív lízing
Szolgáltatás:Személygépjármű kölcsönzése
Márkák:
Keresőszavak:
autókölcsönzés, autókölcsönző szolgáltatás, flotta management, flottakezelés, autó, finanszírozás, outsourcing, bérautó, biztosítás, karbantartás ...
Karbantartás

A Next Auto Kft. megfelelő lehetőséget biztosít a gépjárművek karbantartására, javítására. Egyben vállalja, hogy nyomon követi a gépjármú gyártója által előírt időbeni, illetve kilométer alapján történő kötelező karbantartási munkákat.

A karbantartási díj a következőket tartalmazza: Kötelező szerviz munka-, és alkatrészdíj és egyéb rendeltetésszerű használatból eredő javítási munkák anyag és munkadíja


Gumimenedzsment

A gumimenedzsment költségek közé tartozik a gumiabroncsok cseréje, pótlása, téli-nyári raktározása. A díj tartalmazza a nyári és téli gumiabroncsok kopás miatti elhasználódásának és cseréjének garnitúra költségeit. Országos szerződéses rendszerünkön keresztül 160 különböző gumis céggel állunk kapcsolatban, melyek lehetőséget biztosítanak az Önök részére a gumik vidéken történő cseréjére időszakosan vagy szükség esetén


Biztosítás

Next Autó Kft. keret casco és KGFB feltételeit veheti igénybe minden ügyfelünk, melynek díjait évente alkudjuk ki az Önök nevében is a különböző biztosító társaságoknál. Díjaink a nagy mennyiség és jó kárhányad miatt jóval a piaci ár alatt maradnak folyamatosan.


Segélyszolgálat
A Next Auto Kft. segélyszolgálata azon gépjárművekre terjed ki, amelyekre segélyszolgáltatási megállapodást kötöttek.

A műszaki ok, vagy balesett következtében üzemképtelen jármű vezetője jelentheti be a segélyszolgálati eseményt, melyet a +36 1 411 1213–as telefonszámon tehet meg, az esemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül. A segélyszolgálat napi 24 órában, az év 365 napjában állandó, többnyelvű operátor szolgálatot tart fenn.
A vállalt helyszínre érkezési idő Budapesten átlag 60 perc, vidéken maximum két óra, függően az időjárási és földrajzi helyzettől.
A Segélyszolgálat ellátásáért a gépjármű vezetőjének nem kell a helyszínen készpénzben fizetnie sem belföldön sem külföldön


Sofőrszolgálat

A Next Auto Kft. különdíj ellenében sofőrszolgáltatási ügyintézést is biztosít, szerződött partnerein keresztül.

A szolgáltatás sofőr biztosítását jelenti Budapest közigazgatási határain belül, illetve Budapest és vidék viszonylatában.

A kiküldött sofőr az autót egy adott címről egy megadott másik címre szállítja le.